Mini omlete cu dovlecei si rosii cherry, cu sos de patrunjel si marar

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2020 | 1839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 dovlecel
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • busuioc verde sau uscat tocat marunt
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel si marar verde
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini omlete cu dovlecei si rosii cherry, cu sos de patrunjel si marar:

Spala rosiile cherry si dovlecelul. Curata coaja dovlecelului, taie-l rondele si rosioarele in jumatate.

Pregateste mini tigaia pentru mini omlete. :D  Unge tigaia cu un strop de ulei de masline si pune cateva rondele de dovlecel si o rosioara in centru.

Presara putina sare si busuioc si lasa legumele sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Adauga un ou batut in tigaie peste ele. Cand incepe sa se inchege pe margine, ridica cu o paleta de silicon si lasa oul sa se scurga dedesubt.

 Intoarce mini omleta pe partea cealalta si las-o sa se coloreze usor. Asaz-o pe un platou.

Procedeaza la fel si cu celelalte  3 oua.

Pune in alta tigaie o lingura de ulei si cand se incinge uleiul pune si restul rosioarelor taiate in jumatate, lasa-le si pe ele sa se patrunda usor.

Mixeaza patrunjelul si mararul cu 2 linguri de ulei de masline si cu zeama de lamaie si pune-l intr-un bol mic.

Aranjeaza cate doua mini omlete cu legume pe cate un platou, cateva rosioare si sos de patrunjel cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini omlete cu dovlecei si rosii cherry, cu sos de patrunjel si marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta din oua de gasca