Mini pizza

de Adinacarla in Pizza, 14 Mar 2011 | 6438 vizualizari

 

Ultimul aperitiv dar la fel de bun...ma laud singura

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat foietaj
  • 200g sunca pizza
  • 200g cascaval dat pe razatoare
  • 3 linguri de ketchup
  • 1/2 ardei rosu
  • 1./2 ardei verde
  • 1/2 gogosar din otet
  • condimente pentru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Sunca, ardeii si gogosarul se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoare.

Am intins aluatul foietaj pe masa infainata. Apoi am uns foaia de aluat cu ketchup si am presarat condimente pentru pizza. Peste am asezat sunca, ardeii, gogosarul si cascavalul. Am rulat foaia de aluat si apoi am taiat-o in bucatele mici de aproximativ 2cm. Le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am mai pus putin cascaval ras pe fiecare bucata. Am introdus tava la cuptor si le-am copt pana cand s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza la cuptor