Mini pizza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2009 | 11191 vizualizari

 

am gasit aceasta reteta ieri,pe blogul Mihaelei
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2009/10/tascute-pizza.html
ea le facuse sub o alta forma,eu le-am format mici rulouri.
multumesc Mihaela!>:d

 

INGREDIENTE

  • 500grame faina
  • un cub drojdie
  • o lingurita zahar
  • o lingurita sare
  • o lingura miere
  • 6linguri ulei masline
  • apa calda (aprox 300-400ml)
  umplutura-cu ce doriti voi eu am pus: sunca de porc salam masline verzi marinate feta de capra 3linguri ketchup  un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

am framantat un aluat din ingredientele date pe care l-am lasat la dospit timp de o ora

intre timp am taiat cubulete sunca si salamul, am scos samburii maslinelor si am amestecat si cu restul ingredientelor

am intins o foaie din aluat(de fapt doua,pt ca am copt de doua ori)am pus peste ea umplutura,intinzand-o uniform

am rulat apoi am taiat mini rulade

le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt

am uns pe fiecare cu ou batut

am bagat tava la cuptor pana ce s-au rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branza