Mini pizza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2009 | 6179 vizualizari

 

am gasit aceasta reteta ieri,pe blogul Mihaelei
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2009/10/tascute-pizza.html
ea le facuse sub o alta forma,eu le-am format mici rulouri.
multumesc Mihaela!>:d

 

INGREDIENTE

  • 500grame faina
  • un cub drojdie
  • o lingurita zahar
  • o lingurita sare
  • o lingura miere
  • 6linguri ulei masline
  • apa calda (aprox 300-400ml)
  umplutura-cu ce doriti voi eu am pus: sunca de porc salam masline verzi marinate feta de capra 3linguri ketchup  un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

am framantat un aluat din ingredientele date pe care l-am lasat la dospit timp de o ora


intre timp am taiat cubulete sunca si salamul, am scos samburii maslinelor si am amestecat si cu restul ingredientelor


am intins o foaie din aluat(de fapt doua,pt ca am copt de doua ori)am pus peste ea umplutura,intinzand-o uniform


am rulat apoi am taiat mini rulade


le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt


am uns pe fiecare cu ou batut


am bagat tava la cuptor pana ce s-au rumenit frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Michelle 1

03.11.2009, 10:25

da,da sa sti ca o incerc!

elena1988 1

04.03.2011, 09:54

Pushaa 1

09.01.2014, 15:03

ce bun!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti cu ciuperci