Mini- pizza cu ton

de cristina1985 in Pizza, 12 Sep 2017 | 2846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1/4 cubulet drojdie
  • 1 praf sare
  • 1 praf zahar
  • 200 g faina
  • 125 ml apa calduta
  • 40 ml ulei
  • Umplutura:
  • 1 conserva ton (185 g)
  • 250 g rosii sau bulion
  • masline negre fara samburi
  • 2 lg ulei
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini- pizza cu ton:

Blat: Se dizolva drojdia cu zahar, in 125 ml apa calda. Se adauga sare, faina si ulei. Se framanta 10 minute si se lasa la crescut 1 ora.

Umplutura: Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi (eu am folosit bulion)

Se fac 4 mini-pizza, se ung cu bulion sau se pun rosii, ton, masline, cascaval pe fiecare si se stropesc cu putin ulei. Se mai lasa la crescut 10-15 minute. Se tin 25 minute, in cuptorul preincalzit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini- pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

kytz 1

14.09.2017, 11:44

Arată grozav!

oanapl 1

14.09.2017, 23:07

Servesc și eu o bucățică de poftă!

cristina1985 1

17.09.2017, 12:35

Cu placere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si ceapa