Pizza ''Margareta''

de Constelatialeu in Pizza, 19 Iun 2014 | 5536 vizualizari

 

Cand imi intreb baietii ''ce va fac de mancare''...raspuns ''nu faci o pizza'',asa repede....si eu care ma inebunesc dupa asa ceva de nu mai pot,ce pot sa zic,sunt in minoritate......am numit-o ''margareta'' pentru ca m-am jucat nitel cu cascavalul si-am creat niste margarete....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400 g faina
  • 1 cub drojdie Dr.Oetker
  • sare-10 g
  • piper-10 g
  • zahar-10 g
  • apa calduta
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura
  • carnat de casa de la Sergiana
  • salam taranesc Sergiana
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline-10 buc
  • 2 rosii
  • ketchup Univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ''Margareta'':

Blat: Intr-un castron punem faina, facem in mijloc o adancitura si maruntim drojdia, adaugam sare,piper si zahar si incepem sa turnam apa calduta. Amestecam cu putina faina si lasam 10 min sa dospeasca. Apoi incepem sa framantam, adaugand apa calduta, suficienta cat sa formam un aluat nelipicios. Adaugam si uleiul si framantam cca 20 min, apoi lasam la crescut, la loc caldut cca 1 ora.

Umplutura: Taiem mai marunt carnatul, salamul, le punem intr-un castron, adaugam ouale si putin ketchup si omogenizam. Separat taiem cascavalul in fasiute subtiri, la fel si din salam, pastram cateva feliute subtiri, rosiile le taiem rotund

Asamblare: In tava de la aragaz punem hartie de copt, intindem blatul, peste blat umplutura deasupra formam floricele din salam, cascaval si rosii, adaugam si cateva masline, pe ici pe colo. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30 min.

Sa aveti pofta, eu mananc altceva,doar v-am explicat cum am facut pizza....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ''Margareta''" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei cu blat din faina integrala