Mini pizza pe vanata

de anca_rm in Mancaruri de legume, 14 Mai 2015 | 755 vizualizari

 

Eu nu sunt mare fan pizza dar mi-a placut cand am vazut cu ceva timp in urma o poza cu o felie de vanata pe care erau puse tot felul si arata exact ca si o pizza. Asa ca am facut cu ce aveam prin frigider adica : cascaval de casa, carnati de casa, rosii, usturoi si o vanata. A iesit ceva bun, usor si simplu. Eu sigur o sa mai refac reteta poate cu alte ingrediente.
Dar sa nu mai lungesc vorba va scriu ingredientele si modul de preparare .

 

INGREDIENTE

  • -1 vanata taiata rondele
  • -2 catei usturoi taiati rondele
  • -1 rosie
  • -100 gr cascaval
  • -100 gr carnat
  • -ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza pe vanata:

Vanata o spalam si o taiem rondele.


Presaram pe ea sare si o lasam sa stea putin asa , va lasa putina apa. Bucatile de vanata le tamponam cu servetele de hartie ca sa le uscam .


Pe o tava antiaderenta asezam bucatile de vanata , le stropim cu ulei de masline si asezam pe fiecare bucata carnati taiat cubulete, feliute sau cum doriti, usturoi , bucati de rosie si cascaval.


Incingem cuptorul la 180 grade introducem tava in cuptor pana cand se inmoaie cascavalul si vanata .



 

TIPS-URI

1

se poate face dupa cum va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza pe vanata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.05.2015, 20:29

Ce faine!

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:14

dantes 1

15.05.2015, 12:32

Frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor