Mini-placinta pufoasa cu branza

de ionix in Prajituri, 5 Feb 2010 | 7405 vizualizari

 

un dulce inventat pe moment... rapid de facut si de papat... :p

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 5 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Faina cat cuprinde

  Pentru umplutura:

  • 300 branza de vaci dulce
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 2 linguri cu miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-placinta pufoasa cu branza:


Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si zahar, o sa-si dubleze volumul. Apoi, se pune uleiul peste oua si se amesteca bine. Se pune faina cat cuprinde iar daca iese prea vascos mai adaugam putin ulei si framantam. Umplutura o formam amestecand bine ingredientele date.


Pe o planseta curata punem putin ulei si intindem o foaie subtire. Foaia o ungem cu branza, rulam foaia , lipim capetele si dam la cuptor. Lasam pana cand incepe a capata o culoare aurie. Se serveste atat calda cat si rece, dupa preferinte


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-placinta pufoasa cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

06.02.2010, 17:04

bun...iti trimit si eu poale-n brau

ionix 1

06.02.2010, 20:22

mersic fetelor... e bunut, nu bun hehe
hmm,... Rox, cu cea mai mare placere cedez pt poale-n brau

Michelle 1

07.02.2010, 12:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Prajitura albinuta (dulcinea)