Mini tarta cu smantana si cas

de iry-gabriela in Dulciuri, 4 Iul 2012 | 2727 vizualizari

 

..i.-am spus asa pentru ca am facut mai putin dupa ingrendientele pe care le aveam prin casa,a iesit minunat de buna si rapida!

 

INGREDIENTE

  • o felie de cas ,
  • un pahar de smantana de 200 g,
  • 2 oua,
  • 4 liguri de gris,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 pliculete de zahar vanilat,
  • 2 capacele de esenta de cafea,
  • unt pentru uns tava si zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarta cu smantana si cas:

Pentru inceput dam casul pe razatoare. Adaugam apoi smantana. Ouale le amestecam cu zaharul, dupa care le punem impreuna cu celelalte. Adaugam apoi zaharul vanilat si esenta de cafea. La final adaugam grisul pentru omogenizare.

Pregatim un vas termorezistent de 20/20 si il ungem cu unt. Turnam compozita in vas si apoi dam vasul la cuptor 45 de minute. Dupa ce s-a facut  scoatem tarta si o pudram cu zahar pudra, asteptand cu calm sa se raceasca asa cum am facut eu, dupa care o taiem si o servim cu un pahar de suc.

Sa o savurati cu placere chiar daca este putina !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarta cu smantana si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

05.07.2012, 14:29

place

MIUTA 1

05.07.2012, 18:21

Foarte interesanta reteta,cred ca e tare buna

iry-gabriela 1

05.07.2012, 18:42

ce ma bucur ca va place si va invit la o bucatica sa gustati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta vanilata cu smantana si gem de merisoare