Mini tarta cu smantana si cas

de iri_iri in Dulciuri, 4 Iul 2012 | 851 vizualizari

 

..i.-am spus asa pentru ca am facut mai putin dupa ingrendientele pe care le aveam prin casa,a iesit minunat de buna si rapida!

 

INGREDIENTE

  • o felie de cas ,
  • un pahar de smantana de 200 g,
  • 2 oua,
  • 4 liguri de gris,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 pliculete de zahar vanilat,
  • 2 capacele de esenta de cafea,
  • unt pentru uns tava si zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarta cu smantana si cas:

Pentru inceput dam casul pe razatoare. Adaugam apoi smantana. Ouale le amestecam cu zaharul, dupa care le punem impreuna cu celelalte. Adaugam apoi zaharul vanilat si esenta de cafea. La final adaugam grisul pentru omogenizare.


Pregatim un vas termorezistent de 20/20 si il ungem cu unt. Turnam compozita in vas si apoi dam vasul la cuptor 45 de minute. Dupa ce s-a facut scoatem tarta si o pudram cu zahar pudra, asteptand cu calm sa se raceasca asa cum am facut eu, dupa care o taiem si o servim cu un pahar de suc.


Sa o savurati cu placere chiar daca este putina !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarta cu smantana si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

05.07.2012, 14:29

place

MIUTA 1

05.07.2012, 18:21

Foarte interesanta reteta,cred ca e tare buna

iri_iri 1

05.07.2012, 18:42

ce ma bucur ca va place si va invit la o bucatica sa gustati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu smantana si stafide