Mini tarte cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 8 Iun 2013 | 2435 vizualizari

 

Branza ,branza si iar branza ..in ultima vreme cu asa ceva ma delectez !! De data aceasta i-a venit randul rolei pentru decupat aluat sa-si faca treaba!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 250-300 g branza telemea
  • iaurt cat sa inmoaie branza(3-4 linguri)
  • 2 oua
  • 2-3 linguri zahar (dupa gust)
  • zahar vanilat
  • 2-3 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu branza:

  1. Se intinde foaia de aluat foietaj (dezghetat in prealabil) pe masa de lucru presarata cu faina  si se pune in formele  de tarta unse cu unt si tapetate cu faina
  2.  Se trece cu merdeneaua peste margini, astfel incat sa indepartam surplusul in mod uniform.
  3. Radem sau pisam branza ,adaugam ouale usor bature.zaharul ,zaharul vanilat,iaurtul si cateva linguri de grisi pentru a absorbi umiditatea din compozitie
  4. Umplem cu aceasta compozitie tartele ,decupam mici fasii din aluat si le asezam deasupra formand un mic grilaj.(Eu am folosit o rola speciala pentru taiat aluat,)
  5. Ungem cu ou si dam la cuptor ,temperatura medie ,pana se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

diaconta 1

08.06.2013, 21:19

ma gandesc cum e telemeaua cu zahar

mirela0911 1

09.06.2013, 08:46

arata bine si sigur sunt si bune!

Sim0na 1

10.06.2013, 12:26

Tare bune sunt..

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu crema de vanilie