Pahare delicioase

de lilik in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 3255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250-300 gr caise
  • 100 gr zahar
  • 200 gr cirese
  • 100 gr zahar
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 10 cirese
  • 2 caise
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare delicioase:

Decojim caisele,le scoatem samburii si le facem piure.punem piureul de caise cu zaharul pe foc mic pana se ingroasa apoi lasam sa se raceasca.

Ciresele le curatam de samburi si le facem piure,apoi trecem prin sita pt a elimina coaja. Punem piureul de cirese cu zaharul si sucul de lamaie pe foc mic pana se ingroasa,apoi lasam la racit.

Batem frisca bine si o amestecam cu compozitia de caise.

Taiem cele 2 caise cubulete si la cirese le scoatem samburii.

Punem crema de caise intr-un poche si punem in pahare un strat de crema de caise,un strat de piure de cirese,cateva jumatati de cirese,alt strat de crema de caise,un strat de caise taiate cubulete si inca putin piure de cirese.

Dam la rece pana in momentul servirii.

Daca vreti puneti cate un mot de frisca si decorati cu o cireasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

adry88 1

15.06.2011, 16:34

un pahar si pt mn k arata grozav

ionela2682 1

15.06.2011, 17:48

Si ce umplutura au paharele ecelea delicioase!!!!!!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ricotta si capsuni "Vis de fructe"