Pahare delicioase

de lilik in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 1803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250-300 gr caise
  • 100 gr zahar
  • 200 gr cirese
  • 100 gr zahar
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 10 cirese
  • 2 caise
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare delicioase:

Decojim caisele,le scoatem samburii si le facem piure.punem piureul de caise cu zaharul pe foc mic pana se ingroasa apoi lasam sa se raceasca.


Ciresele le curatam de samburi si le facem piure,apoi trecem prin sita pt a elimina coaja. Punem piureul de cirese cu zaharul si sucul de lamaie pe foc mic pana se ingroasa,apoi lasam la racit.


Batem frisca bine si o amestecam cu compozitia de caise.


Taiem cele 2 caise cubulete si la cirese le scoatem samburii.


Punem crema de caise intr-un poche si punem in pahare un strat de crema de caise,un strat de piure de cirese,cateva jumatati de cirese,alt strat de crema de caise,un strat de caise taiate cubulete si inca putin piure de cirese.


Dam la rece pana in momentul servirii.


Daca vreti puneti cate un mot de frisca si decorati cu o cireasa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lilik 1

15.06.2011, 15:17

asa e Dia...tare bun pe vremea asta

adry88 1

15.06.2011, 16:34

un pahar si pt mn k arata grozav

ionela2682 1

15.06.2011, 17:48

Si ce umplutura au paharele ecelea delicioase!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Krem a la krem