Ravioli cu migdale si cafea

de -Miti- in Dulciuri, 3 Feb 2012 | 822 vizualizari

 

Am facut ravioli cu forma de la Decorix primita la 3 ani de bucataras si cum Brandusa si Alice au ochit aceeasi forma ,am hotarat sa facem ravioli la 6 maini,asa ca eu am adus desertul.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr de faina
  • Ptr umplutura:
  • 50 gr de migdale macinate
  • 1 lingurita de ness dizolvata in 2 linguri de apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu migdale si cafea:

Se amesteca faina si oul si se framanta un aluat,care se lasa deoparte sa se odihneasca 30 minute.

Umplutura: Se rumenesc migdalele,se adauga untul si zaharul,apoi cafeaua diluata in apa.Se pastreaza putin din compozitie pentru decor.

Se formeaza doua bilute si se intind cu sucitorul. Una dintre foi se aseaza pe forma de ravioli si se umple cu compozitia de cafea.

Se aseaza a doua foaie si se ruleaza cu sucitorul. La mine a fost putin crocanta compozitia si nu am reusit sa le decupez prea frumos.

Se pune o lingurita de unt in tigaia preincalzita,se adauga ravioli,iar apoi o cescuta de apa in care s-a dizolvat o lingurita de ness.

Se tin pe foc pana scade apa si se decoreaza cu migdale crocante.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu migdale si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ravioli cu migdale si cafea-0
Ravioli cu migdale si cafea-1

COMENTARII (17)

alinutzika

alinutzika 1

04.02.2012, 15:42

ce buuun

Anamaria7

Anamaria7 1

04.02.2012, 18:38

ce reteta fantastica!!! super, Adina!

Cristi Roman

Cristi Roman 1

04.02.2012, 18:41

bravo, super super misto .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!