Ravioli cu migdale si cafea

de Adinuta san in Dulciuri, 3 Feb 2012 | 1404 vizualizari

 

Am facut ravioli cu forma de la Decorix primita la 3 ani de bucataras si cum Brandusa si Alice au ochit aceeasi forma ,am hotarat sa facem ravioli la 6 maini,asa ca eu am adus desertul.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr de faina
  • Ptr umplutura:
  • 50 gr de migdale macinate
  • 1 lingurita de ness dizolvata in 2 linguri de apa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu migdale si cafea:

Se amesteca faina si oul si se framanta un aluat,care se lasa deoparte sa se odihneasca 30 minute.


Umplutura: Se rumenesc migdalele,se adauga untul si zaharul,apoi cafeaua diluata in apa.Se pastreaza putin din compozitie pentru decor.


Se formeaza doua bilute si se intind cu sucitorul. Una dintre foi se aseaza pe forma de ravioli si se umple cu compozitia de cafea.


Se aseaza a doua foaie si se ruleaza cu sucitorul. La mine a fost putin crocanta compozitia si nu am reusit sa le decupez prea frumos.


Se pune o lingurita de unt in tigaia preincalzita,se adauga ravioli,iar apoi o cescuta de apa in care s-a dizolvat o lingurita de ness.


Se tin pe foc pana scade apa si se decoreaza cu migdale crocante.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu migdale si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alinutzika 1

04.02.2012, 15:42

ce buuun

Anamaria7 1

04.02.2012, 18:38

ce reteta fantastica!!! super, Adina!

Cristi Roman 1

04.02.2012, 18:41

bravo, super super misto .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciocolată de casă