Mere coapte speciale

de artistique in Dulciuri, 29 Iul 2013 | 1531 vizualizari

 

O reteta personala de mere coapte speciale !

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

  • 6 mere medii;
  • esenta de rom;
  • zahar vanilat;
  • mix de alune cu stafide ( stafide,fistic,alune,acaju,alune de padure);
  • scortisoara;
  • o conserva cu ananas bucati;
  • nuca;
  • unt.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte speciale:

Se spala bine merele si se crusteaza pe mijloc la codita, se face un spatiu triunghiular, liber, unde adaugam putin unt, apoi punem zaharul vanilat, esenta de rom...adaugam mixul de stafide si alune in fiecare mar , plus cateva nuci zdrobite .


Le bagam la cuptor 20-25 minute, verificam daca s-au inmuiat destul cu o scobitoare, daca numai este necesar sa stea la cuptor le scoatem pe o farfurie, presaram putina scortisoara peste ele si bucatele de ananas cu putin sirop rece.


 

TIPS-URI

1

Sa nu le tineti prea mult la copt cat sa se arda nucile si alunele, ele trebuiesc sa ramana doar crocante si putin rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte speciale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

29.07.2013, 12:13

Yamiii!

artistique 1

29.07.2013, 13:24

Da, sunt foarte bune si extrem de aromate in acest fel ^^

laura_n 1

30.07.2013, 15:29

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor