Tarta cu mere si dulce de leche

de T I M E A in Dulciuri, 10 Noi 2015 | 946 vizualizari

 

V-am adus din nou o reteta buna de toamna, dar nu numai, pentru ca merele sunt fructele ce le gasim in oricare alt anotimp. Doar ca eu am folosit mere culese din gradina parintilor si astea le gasesc doar toamna :) .

Am adaugat si un toping de dulce de leche cu pesmet pentru a incerca ceva nou si pentru ca imi place ce a iesit va recomand si voua.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2.5 linguri indulcitor Green Sugar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit sare
  • 3 mere mari
  • Toping:
  • 6 linguri dulce de leche (lapte condesnat dulce - Pilos de la Lidl am folosit eu)
  • 6 linguri pesmet
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si dulce de leche:

Mixam albusurile cu praful de sare, apoi adaugam treptat, zaharul, galbenusurile si uleiul mixand dupa fiecare.


Faina amestecata cu praful de copt o incorporam usor folosind o spatula.


Ungem o tava de aprox 24 de cm cu unt si turnam aluatul in tava.


Merele spalate si curatate le taiem felii groase si le asezam de jur imprejur peste aluat.


Intr-un bol amestecam laptele dulce condensat cu pesmetul si cu o lingura il punem peste mere. ( putem adauga si scortisoara peste mere)


Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.


Scoatem tava din cuptor si dupa ce se raceste putin, scoatem tarta pe un platou, feliem si servim. Crusta de deasupra e crocanta daca o servim imediat, dupa cateva ore sau a doua zi se inmoaie dar este la fel de placuta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

11.11.2015, 09:12

ce tarta frumoasa si gustoasa ai facut Timea

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 13:59

mmm ce super si buna este!

T I M E A 1

11.11.2015, 19:58

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Desert friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise