Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2017 | 3760 vizualizari

 

O rețetă rapidă și delicioasă pe care am pregătit-o pentru cei dragi și pe care v-o recomand.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1/2 conopidă mică
  • câteva buchețele de broccoli
  • 2 ouă mari
  • 70 g cașcaval
  • sare
  • piper
  • unt (pentru uns formele)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu conopida si broccoli:

Desfaci buchețelele de conopidă și broccoli și le fierbi în apă cu sare pentru 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Mixezi ouăle cu sare și piper.

Întinzi aluatul de foietaj dezghețat, îl decupezi și apoi îl transferi în formele de mini tarte unse cu unt. Înțepi aluatul din loc în loc, așezi conopida și broccoli deasupra și torni ouăle. 

Introduci tartele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 25-30 de minute, apoi le scoți, presari cașcavalul ras și le mai lași 5 minute la cuptor.

Scoți mini tartele, le lași să se răcorească puțin și le servești.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de salata de conopida cu maioneza si usturoi