Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2016 | 363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati foi pentru placinta (sau o foaie mare taiata in 4)
  • 1-2 rosii mari, coapte
  • cateva rosii cherry de diferite culori
  • 150 grame branza ricotta
  • coaja de la 1/4 lamaie
  • 1/2 lingurita busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 lingurita chives proaspat, tocat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite miere fluida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Rosiile mari se taie felii, iar cele mici, in jumatati.


Intr-un bol, se amesteca branza cu sare, piper, verdeturile tocate si coaja de lamaie.


Se asaza foile de placinte pe o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu mixul de branza ricotta, lasand o margine de 1 cm.


Deasupra, se asaza rosiile, intr-un singur strat. Se presara cu sare si piper si se coc 10-15 minute, in functie de instructiunile de pe ambalaj.


Se stropesc la final cu miere si se orneaza cu frunzulite de busuioc, optional.


Se pot consuma calde sau la temperatura camerei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

30.11.2016, 20:06

diaconta 1

30.11.2016, 20:25

Foarte bune

mirela0911 1

01.12.2016, 07:23

Mi-Ar plăcea cu siguranță!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua umplute