Mini tarte cu ton si spanac

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2017 | 1667 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • -pentru aluat: 200g faina 100g unt 1 ou 6 linguri apa Sare -pentru umplutura: 2 conserve ton 200 g spanac 20 g unt 1 ou ½ ardei rosu 4 fire ceapa verde 50 g caşcaval Sare piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu ton si spanac:

Intr-un vas pui untul moale (la temperatura camerei), oul, faina, apa si un varf de cutit de sare. Framanti pana obtii un aluat omogen pe care il vei da pentru minim 30 minute la frigider.


Intre timp pregăteşti umplutura: căleşti ardeiul taiat cubulete, ceapa tocata si spanacul în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, oul bătut şi amesteci.


Tapetezi formele cu unt si faina.


Intinzi aluatul si il decupezi cu ajutorul unui vas rotund si il asezi in formele de tarta. Intepi aluatul cu furculita si adaugi compozitia racita. Introduci tartele in cuptorul preincalzit pentru circa 25-30 de minute, apoi le scoti si adaugi cascavalul ras si introduci minitartele la cuptor.



Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, le scoti si le lasi sa se raceasca putin apoi le servesti.

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 6 mini tarte cu diametru de 9cm si 4 mai mici, cu diametru de 5-6 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.04.2017, 19:19

CameliaR 1

23.04.2017, 21:21

Petru iubitorii pe peste si spanac cred ca preparatul tau este curcubeu pe cerul gurii.

oanapl 1

23.04.2017, 22:48

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza