Mini tortulete cu crema de branza

de Anamaria Cook in Torturi, 12 Apr 2014 | 4214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • un praf de sare
  • o lingurita praf de copt
  • Crema de branza:
  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 3 linguri zahar pudra
  • 50 g unt
  • Pentru decor:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 50 g unt
  • 50 g frisca lichida
  • folie de plastic cu buline (folosita la ambalat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tortulete cu crema de branza:

Blat: Separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana ce devin pufoase si isi tripleaza volomul. Adaugati zaharul si mixati in continuare pana ce devin lucioase. Mixati galbenusurile cu uleiul apoi adaugati-le treptat peste albusuri amestecand pana ce se omogenizeata. Incorporati faina usor apoi rasturnati aluatul intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.


Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pentru 20-25 de minute sau pana trece testul scobitorii si capata o culoare aurie. Cand foaia de prajitura s-a racit taiati cercuri cu inelul de ornat si puneti-le deoparte.


Crema de branza: Mixati crema de branza cu zaharul pudra si untul pana ce obtineti o crema de consistenta smantani apoi formati mini sandwich-uri cu cercurile de blat si crema de branza.


Topiti ciocolata cu frisca lichida si untul, lasati sa se raceasca cateva minute apoi ungeti folia de plastic cu ciocolata topita si puneti la congelator pentru 1-2 minute sa se intareasca putin.


Imbracati tortuletele cu fasia de ciocolata si dati la frigider pana ce aceasta se intareste. Dezlipiti folia de plastic, ornati cu frisca si fructe congelate si gata de serviti.


POFTA BUNA!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tortulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

14.04.2014, 16:48

minunate!

Anamaria Cook 1

15.04.2014, 20:15

Haha Lia_1 daa sunt buline de-alea pe care le spargi!!!! :bd

babi5 1

07.10.2014, 10:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de menta si ciocolata