Mini tortulete cu crema de branza

de Anamaria Cook in Torturi, 12 Apr 2014 | 2732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • un praf de sare
  • o lingurita praf de copt
  • Crema de branza:
  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 3 linguri zahar pudra
  • 50 g unt
  • Pentru decor:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 50 g unt
  • 50 g frisca lichida
  • folie de plastic cu buline (folosita la ambalat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tortulete cu crema de branza:

Blat: Separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana ce devin pufoase si isi tripleaza volomul. Adaugati zaharul si mixati in continuare pana ce devin lucioase. Mixati galbenusurile cu uleiul apoi adaugati-le treptat peste albusuri amestecand pana ce se omogenizeata. Incorporati faina usor apoi rasturnati aluatul intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.


Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pentru 20-25 de minute sau pana trece testul scobitorii si capata o culoare aurie. Cand foaia de prajitura s-a racit taiati cercuri cu inelul de ornat si puneti-le deoparte.


Crema de branza: Mixati crema de branza cu zaharul pudra si untul pana ce obtineti o crema de consistenta smantani apoi formati mini sandwich-uri cu cercurile de blat si crema de branza.


Topiti ciocolata cu frisca lichida si untul, lasati sa se raceasca cateva minute apoi ungeti folia de plastic cu ciocolata topita si puneti la congelator pentru 1-2 minute sa se intareasca putin.


Imbracati tortuletele cu fasia de ciocolata si dati la frigider pana ce aceasta se intareste. Dezlipiti folia de plastic, ornati cu frisca si fructe congelate si gata de serviti.


POFTA BUNA!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tortulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

14.04.2014, 16:48

minunate!

Anamaria Cook 1

15.04.2014, 20:15

Haha Lia_1 daa sunt buline de-alea pe care le spargi!!!! :bd

babi5 1

07.10.2014, 10:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort rulada de caise cu ciocolata