Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
extrem de gustos si aspectuos
Ceapa tocata marunt se caleste scurt in uleiul de masline.
Se ung cu unt 4 cocote mici, in care se pun ceapa calita, rosiile mici taiate in jumatati (sau sferturi daca sunt prea mari), busuiocul maruntit si branza de capra taiata bucati. Se pre-incalzeste cuptorul la 180°C.
Se prepara compozitia de clafoutis: se amesteca maizena cu 2 linguri de lapte. Separat, se amesteca ouale cu restul de lapte si smantana, apoi se adauga amestecul de lapte-maizena, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se toarna compozitia peste legumele din cocota si se da la cuptor pentr 15-20 de minute.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult