Miniclatite din cartofi

de Ina in Mancaruri de legume, 7 Mar 2013 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri cu lapte
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
  • marar sau patrunjel verde
  • piper
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miniclatite din cartofi:

Curatam cartofii si-i dam pe razatoarea mica. Adaugam ouale batute, cascavalul ras, putina verdeata tocata ( de preferat marar) si un praf de sare. Amestecam totul cu 2 linguri de lapte si 2 linguri de faina.


Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitia de cartofi , aplatizandu-le cu dosul lingurii pentru a obtine miniclatite.


Coacem pe ambele parti cate un minut, apoi le scoatem pe o farfurie.


Le servim fierbinti , cu sos de ciuperci si afumatura .

 

TIPS-URI

1

Puteti face chiftele si din piure de cartofi cu cascaval si ou.

2

Incercati sa gatiti doar cat puteti manca atunci cand le faceti. Reincalzite nu mai sunt la fel de gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniclatite din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

08.03.2013, 00:50

ce idee buna

Rocsi 1

08.03.2013, 20:55

Yamiii!!!!

babi5 1

07.05.2013, 00:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus si cascaval