Minieclere cu crema de vanilie

de angyb in Prajituri, 3 Feb 2012 | 5824 vizualizari

 

Sursa de inspiratie binenteles Bucataras, mai precis Cris.

 

INGREDIENTE

  • Pt.coji:
  • 10lg de apa
  • 100g margarina
  • 100g faina alba
  • 4 oua
  • Crema:
  • 500ml lapte
  • 2 oua
  • 1plic de budinca de vanile
  • 50g faina alba
  • 3 linguri de zahar
  • 300ml frisca
  • Glazura
  • 100g ciocolata
  • 3 linguri de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minieclere cu crema de vanilie:

Cojile: Punem la fiert apa impreuna cu margarina .Cand incepe sa fiarba luati de pe foc si adaugati faina .Amestecati bine apoi adaugati ouale pe rand amestecand continuu. Adaugati urmatorul ou numai dupa ce primul va fi bine incorporat.

Intr-o tava cu hartie de copt cu ajutorul unui sac de bucatar formam gogosele de aluat. Le coacem la 180 de grade timp de 25 de minute fara a deschide cuptorul.

Crema :Amestecam budinca cu ouale ,zaharul, faina si adaugam laptele .Crema o punem pe baine-marie amestecand continuu pana cand se ingroasa.Se lasa la rece.

Pana cand crema se raceste batem bine frisca.

Cand crema s-a racit umplem cojile cu crema si frisca si se glazureaza cu ciocolata topita impreuna cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minieclere cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Choux a la Creme