Mini-Melc cu cacao

de Gherca Daniela in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 786 vizualizari

 

Acest Mini-Melc l-am facut ca mi-a ramas niste aluat de cozonac; daca ati patit si voi puteti sa improvizati si sa va iasa ceva delicios;
 

 

INGREDIENTE

  • 300g aluat de cozonac
  • zahar
  • cacao
  • putin ulei
  • sirop prntru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Melc cu cacao:

Intindem aluatul de cozonac intr-o forma de dreptunghi, ne ajutam de putin ulei si presaram deasupra cacaoa amestecata cu zaharul. Rulam aluatul, apoi il rasucim dandu-i forma unui melc. Il asezam int-o tava in care am pus hartie de copt, il ungem cu putin sirop si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.


Foarte bun cu o cafeluta sau o cana cu lapte!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-Melc cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 16:49

Va multumesc! Chiar a fost minunat, nu credeam ca va iesi o asa bunatate!

-Licurici- 1

06.04.2016, 17:26

bun

Rocsi 1

06.04.2016, 21:51

Ai si pentru mine o feliuta calda?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac domnesc: pas cu pas