Mini-pascute cu branza dulce

de RuxyRux in Prajituri, 24 Mar 2013 | 14497 vizualizari

 

12 mini-pascute delicioase, simplu si rapid de facut...le pot prepara si copiii fara ajutor de la mami :)...cu dedicatie Minichef harnicutele noastre dragi ca la ele m-am gandit prima oara :x

 

INGREDIENTE

  • 525 gr branza dulce grasa( eu am avut 3 cutii de 175 gr de la Milli)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt (eu am pus grecesc)
  • 5 linguri gris
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 12 linguri de zahar
  • o lingurita rasa de bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie
  • vanilie dupa gust( eu am pus mai multa)
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • doua forme cu sase cupe fiecare( silicon am avut eu)
  • ulei vegetal pentru uns formele( palmier)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pascute cu branza dulce:

Se amesteca cu un tel,  branza de vaci cu iaurtul,  aromele si zaharul, acum e momentul sa vedeti cat de dulci le doriti...eu gasesc ideale cele 12 linguri de zahar.

Adaugam ouale pe rand, grisul si apoi faina plus bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Ungem formele cu ulei vegetal eu am pus de palmier si punem lingura cu lingura compozitia.

Coacem mini-pascutele la 180 de grade pentru fix 30 de minute( desigur putem face testul cu scobitoarea).

Le scoatem le lasam la racit si manevram usor formele sa nu le rupem.

Putem sa le servim pudrate cu zahar vanilat...sunt o bunatate. Ah si inca ceva se combina bine cu iaurt :)

Va invit sa le probati....

TIPS-URI

1

Daca le dorim si cu ciocolata, le putem adauga inainte de a pune faina o ciocolata topita pe baie de aburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pascute cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Brownie cu mascarpone si caramel