Mini-pascute cu branza dulce

de RuxyRux in Prajituri, 24 Mar 2013 | 8224 vizualizari

 

12 mini-pascute delicioase, simplu si rapid de facut...le pot prepara si copiii fara ajutor de la mami :)...cu dedicatie Minichef harnicutele noastre dragi ca la ele m-am gandit prima oara :x

 

INGREDIENTE

  • 525 gr branza dulce grasa( eu am avut 3 cutii de 175 gr de la Milli)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt (eu am pus grecesc)
  • 5 linguri gris
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 12 linguri de zahar
  • o lingurita rasa de bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie
  • vanilie dupa gust( eu am pus mai multa)
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • doua forme cu sase cupe fiecare( silicon am avut eu)
  • ulei vegetal pentru uns formele( palmier)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pascute cu branza dulce:

Se amesteca cu un tel, branza de vaci cu iaurtul, aromele si zaharul, acum e momentul sa vedeti cat de dulci le doriti...eu gasesc ideale cele 12 linguri de zahar.


Adaugam ouale pe rand, grisul si apoi faina plus bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.


Ungem formele cu ulei vegetal eu am pus de palmier si punem lingura cu lingura compozitia.


Coacem mini-pascutele la 180 de grade pentru fix 30 de minute( desigur putem face testul cu scobitoarea).


Le scoatem le lasam la racit si manevram usor formele sa nu le rupem.


Putem sa le servim pudrate cu zahar vanilat...sunt o bunatate. Ah si inca ceva se combina bine cu iaurt :)


Va invit sa le probati....

 

TIPS-URI

1

Daca le dorim si cu ciocolata, le putem adauga inainte de a pune faina o ciocolata topita pe baie de aburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pascute cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

babi5 1

25.06.2013, 19:22

RuxyRux 1

25.06.2013, 20:51

Multumeeeeeeesc!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:08

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa