Minitarte cu pere

de ianculubita in Prajituri, 11 Noi 2013 | 702 vizualizari

 

Delicioase si aromate!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 4 pere potrivite, un soi mai tare
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g fulgi de migdale
  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g zahar + 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu pere:

Perele spalate, curatate de coaja si seminte, taiate in sferturi, le punem intr-un vas pe foc cu 2 linguri zahar si apa cat sa le cuprinda. Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le lasam deoparte sa se raceasca.


In acest timp pregatim crema: intr-un vas amestecam ouale cu zahar pana se topeste, adaugam smantana si pudra de migdale


In formele de minitarte tapetate cu aluat de foitaj, punem cate o jumatate de para, acoperim cu crema iar deasupra presaram fulgi de migdale. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

diana_k 1

11.11.2013, 13:39

delicioase tartele

Rocsi 1

11.11.2013, 15:47

Ce aromate

ianculubita 1

11.11.2013, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere