Minitarte cu pere

de ianculubita in Prajituri, 11 Noi 2013 | 727 vizualizari

 

Delicioase si aromate!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 4 pere potrivite, un soi mai tare
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g fulgi de migdale
  • 300 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g zahar + 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu pere:

Perele spalate, curatate de coaja si seminte, taiate in sferturi, le punem intr-un vas pe foc cu 2 linguri zahar si apa cat sa le cuprinda. Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le lasam deoparte sa se raceasca.


In acest timp pregatim crema: intr-un vas amestecam ouale cu zahar pana se topeste, adaugam smantana si pudra de migdale


In formele de minitarte tapetate cu aluat de foitaj, punem cate o jumatate de para, acoperim cu crema iar deasupra presaram fulgi de migdale. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

diana_k 1

11.11.2013, 13:39

delicioase tartele

Rocsi 1

11.11.2013, 15:47

Ce aromate

ianculubita 1

11.11.2013, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere