Minitarte cu salata de boeuf

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 2908 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are propria ei reteta de salata boeuf....
De data aceasta am facut ....ce se vede:

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul fiert si carnea fiarta de la o supa de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 100g mazare verde fiarta
  • 4 oua fierte
  • 400 g aluat foietaj
  • un galbenus crud
  • o lingurita mustar
  • ulei
  • castravete murat 1-2 bucati
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu salata de boeuf:

Aluatul il decongelam incet.Cel mai bine ar fi de seara pina dimineata, apoi il taiem in 16 patratele egale.

In formele de briose, asezam aluatul, il intepam, punem in el cateva boabe de fasole uscata si le dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.

Lasam se se coaca aproximativ 15-20 de minute, pina se rumenesc putin.

Intre timp pregatim salata boeuf.Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.

Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud si o lingurita mustar .Adaugam putin cate putin  uleiul necesar.

Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.

Cu aceasta salata umplem minitartele, le asezam pe un platou si le servim.

Simplu si gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 21:42

Lau 1

07.02.2013, 21:48

bune

jolygina 1

08.02.2013, 04:34

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu pesto