Mini-tarte mediteraneene

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 4857 vizualizari

 

Reteta luata din revista Delicii la cuptor, cu cateva modificari. Tare bune si aspectuoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de patiserie de 275 gr de la Lidl sau aluat foietaj
  • pt umplutura cu peste:
  • 1/2 macrou afumat (de la Lidl)
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunzulite proaspete de rozmarin
  • un praf de sare si piper
  • cateva masline
  • pt umplutura cu branza:
  • 2 linguri de sos pesto
  • 1 rosie
  • 2 felii de branza tare de capra
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva masline
  • pt uns: 1 galbenus
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte mediteraneene:

Aluatul nu este congelat asa ca nu este nevoie sa-l lasam sa se dezghete. Desfacem aluatul din ambalaj si intindem foaia cat este ea de mare. Impartim in patru bucati egale aluatul pe care-l taiem cu cutitul zimtat special de pizza. Punem bucatile de aluat in tava mare a aragazului, in care am pus hartie de copt. Cu varful unui cutit trasam pe marginile fiecarui dreptunghi cate o linie lasand spatiu de aproximativ 5mm, dar fara a taia de tot aluatul.


Pt cele cu peste: punem in dreptunghiul din aluat feliute de rosii, condimentam cu sare si piper, frunzulite proaspete de rozmarin si bucatele de peste afumat. Mai puneti si masline si presarati deasupra ulei de masline.In reteta din revista era ansoa.


Pt cele cu branza:punem in dreptunghiul din aluat cate 1 lingura sos pesto. intindem sosul, peste el punem feliute de rosii, branza de capra sfaramata, masline si putin ulei de masline. Se ung marginile mini-tartelor cu galbenus de ou, se da tava la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

umpluturile pot varia in functie de gusturile voastre...puteti folosi umpluturi picante, pasta de masline, cu usturoi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

21.01.2014, 10:33

Ce-as infuleca si eu una.

Sim0na 1

21.01.2014, 11:11

fain arat!

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:25

foarte gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac