Mix de peste cu legume

de mihaelar63 in Peste, 28 Apr 2015 | 4895 vizualizari

 

Am pus in tava atat caras cat si somn file - pentru invitatii copii . Tot pentru copii am adugat legume sanatoase .Carasul are oscioare multe dar rabdarea va va fi rasplatita de catre o carne buna si dulce - mie imi place mai mult decat crapul ..

 

INGREDIENTE

  • 2 kg - 2 buc caras
  • 800 g somn file
  • 200 ml pasta de gogosari cu usturoi http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 100 ml ulei masline
  • 500 g mix brocoli - brocoli, conopida, morcov [congelate]
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de peste cu legume:


  1. Pestele curatat si spalat se pune in tava [carasul intreg, somnul portionat ]. Am increstat carasul pe spate pentru a se patrunde mai usor.

  2. Sarati, stropiti cu ulei pestele si-l dati la cuptor 15-20 minute pana incepe sa se se rumeneasca .

  3. Pentru ca la invitati le place cu mai mult usturoi am adugat usturoi pisat suplimentar la pasta de gogosari. [ ma grabeam -truc de la Jamie Oliver ]

  4. Am pus usturoiul pisat direct in borcan, am infiletat borcanul si l-am agitat.

  5. Cand este rumenit pestele, pentru aroma si rumeneala suplimentara turnati deasupra pasta de gogosari cu usturoi .

  6. Tot pentru ca ma grabeam, am limpezit punga cu legume congelate .Am taiat in partea de sus si am sarat, pus ulei si am amestecat legumele direct in punga.

  7. Adugati legumele si mai dati 10 minute la cuptor, timp suficient acestea fiind prefierte.

  8. Presarati verdeata si serviti pestele insotit de lamaie si legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

poa 1

29.04.2015, 09:04

Pestele ... super bun!

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:10

Imi place tare mult!

mirela0911 1

29.04.2015, 12:52

Minunatii si iar minunatii!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu sos de rosii