Mix de rulouri umplute cu branza

de danielaR in Pangasius, 16 Oct 2013 | 1384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3 fileuri de peste(eu am folosit pangasius)
  • 150 gr crema de branza cu marar
  • 1 pachet de sunca de curcan felii
  • 200 gr smantana 30% grasime
  • cateva fire de praz
  • oregano,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de rulouri umplute cu branza:

Dovlecelul si vanata le taiem pe lungime. Feliile le prajim putin doar atat cat sa se inmoaie pt a le putea rula.

Pe un fileu de pangasius asezam o felie de dovlecel apoi una de sunca de curcan si rulam. Facem la fel pt toate fileurile de peste. Le asezam in picioare ca un turnulet.

Feliile de dovlecel si vanata le ungem cu crema de branza si rulam.

Punem astfel toate rulourile intr-un vas yena si deasupra turnam smantana. Presaram piper si firele de praz tocate marunt.

Dam la cuptor 40 minute

Mie mi-a placut rezultatul!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de rulouri umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mix de rulouri umplute cu branza-0
Mix de rulouri umplute cu branza-1
Mix de rulouri umplute cu branza-2
Mix de rulouri umplute cu branza-3
Mix de rulouri umplute cu branza-4
Mix de rulouri umplute cu branza-5
Mix de rulouri umplute cu branza-6
Mix de rulouri umplute cu branza-7
Mix de rulouri umplute cu branza-8
Mix de rulouri umplute cu branza-9

COMENTARII (8)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

17.10.2013, 06:10

bune

Rocsi

Rocsi 1

17.10.2013, 11:30

bianca92

bianca92 1

28.10.2013, 20:37

mama ce bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!