MOLOKHIA

de Doralinda in Supe, 11 Noi 2012 | 8427 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.11.2012, 12:27

Doralinda 1

11.11.2012, 12:28

Mersi motanel!

- Andreea - 1

11.11.2012, 12:33

nu am mincat niciodata...

Valclaudia 1

11.11.2012, 12:37

e o noutate si pentru mine. Dar as gusta putin...

Doralinda 1

11.11.2012, 12:38

E foarte delicioasa datorita coriandrului amestecat cu usturoi! Cu siguranta se gaseste in restaurante arabesti

RuxyRux 1

11.11.2012, 15:12

Am mancat si imi place mult...deosebit de delicioasa!

Doralinda 1

11.11.2012, 16:01

Da, tocmai am mancat si eu o farfurie plina, m-am umflat!

ANNA_46 1

11.11.2012, 16:06

Ce culori frumoase acolo in olica, o voi incerca sigur, am si salvat-o

Doralinda 1

11.11.2012, 16:36

Mersi anna ptr incredere!

Sim0na 1

12.11.2012, 12:52

Foarte bine arata.. Nu stiam de planta asta, dar trebuie sa fie tare buna!

Doralinda 1

12.11.2012, 16:12

Nici eu nu am cunoscut-o, si in constanta(de acolo sunt) sunt restaurante arabesti, dar am mancat-o prima oara la soacra-mea!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 16:29

Doralinda 1

19.11.2012, 20:09

Gabytza multumesc mult!

Mihaela11_jo 1

02.12.2012, 20:48

Foarte buna si combinatia usturoi-coriandru ii da o araoma deosebita
"Molokhia" sau "mlukhieh" este de fapt iuta;asa cum spui este o mancare foarte populara in lumea araba si in Egipt se gatea inca din epoca faraonilor;egiptenii o gatesc in mod frecvent cu porumbei sau crevete;paturile sarace o gatesc in schimb doar cu cubulete de Maggi de pui.
Daca vrei sa stii mai mult despre iuta( eu o gatesc proaspata)acesta e linkul la reteta mea( de asemenea eu folosesc si coriandru verde)

http://www.bucataras.ro/retete/mlukhiehsupa-de-iuta-cu-puispecific-tarilor-arabe-21929.html
"Mlukhieh" se usuca pentru prepararea unei salate si de asemenea a unei mancari numita"besara"(cu linte)

Vad ca faci si orez cu fidea!!!!!!!Delicios

Doralinda 1

02.12.2012, 22:26

Da, merge de minune cu orez! Multumesc ptr informatii! Asa e, si soacra mi-a zis ca se face cu carne de pasare, dar sotului si alti membrii din familia lui, nu mananca pasare de loc!!! De foarte mici copii! Asa ca eu o fac vegetariana! o sa ma uit acum pe site-ul tau. Te pup

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa poloneza cu mazare verde