Molten Chocolate Surprise

de mirela0911 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 1713 vizualizari

 

Ceva ciocolatos........

 

INGREDIENTE

  • 60g ciocolata amaruie 55%
  • 1/2 cup unt
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 1 cup zahar pudra
  • 1/3 cup faina
  • 12 biscuiti cu cereale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Molten Chocolate Surprise:

Se aprinde cuptorul la 220 grade.


Se topeste ciocolata si untul, amestecandu-se pana se omogenizeaza. Se bat ouale intregi, galbenusurile, zaharul si faina bine. Treptat se adauga peste ciocolata topita amestecand continuu.


In formele de briose unse bine cu unt, se aseaza cate un biscuite cu fata in jos si se acopera cu compozitia obtinuta. Se coace 8 minute, sau pana cand prajiturelele devin ferme pe margini dar moi inauntru.


Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca un minut in forme, dupa care se rastoarna pe farfurie. Se pot servi ca atare sau cu frisca.


Mmmmmm, ciocolatoase rau de tot. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Molten Chocolate Surprise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

anomisana 1

11.10.2011, 12:19

bune rău brioşele astea

LadyCrs 1

11.05.2012, 23:20

cum arată

mirela0911 1

12.05.2012, 18:05

Multumesc LadyCrs

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec BOUNTY ( a la Laura Sava )