Molten Chocolate Surprise

de mirela0911 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 3418 vizualizari

 

Ceva ciocolatos........

 

INGREDIENTE

  • 60g ciocolata amaruie 55%
  • 1/2 cup unt
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 1 cup zahar pudra
  • 1/3 cup faina
  • 12 biscuiti cu cereale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Molten Chocolate Surprise:

Se aprinde cuptorul la 220 grade.

Se topeste ciocolata si untul, amestecandu-se pana se omogenizeaza. Se bat ouale intregi, galbenusurile, zaharul si faina bine. Treptat se adauga peste ciocolata topita amestecand continuu.

In formele de briose unse bine cu unt, se aseaza cate un biscuite cu fata in jos si se acopera cu compozitia obtinuta. Se coace 8 minute, sau pana cand prajiturelele devin ferme pe margini dar moi inauntru.

Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca un minut in forme, dupa care se rastoarna pe farfurie. Se pot servi ca atare sau cu frisca.

Mmmmmm, ciocolatoase rau de tot. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Molten Chocolate Surprise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (35)

anomisana 1

11.10.2011, 12:19

bune rău brioşele astea

LadyCrs 1

11.05.2012, 23:20

cum arată

mirela0911 1

12.05.2012, 18:05

Multumesc LadyCrs

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu branza dulce si visine