Mousse de castravete cu somon afumat

de Sylvia in Somon, 12 Feb 2012 | 2608 vizualizari

 

Anul acesta am avut ocazia sa am pentru sarbatorile de iarna somon afumat facut de restaurantul unde fac eu stagiul http://www.latabledarthur.fr/ ” La table d’Atrhur R “ si am simtit pentru prima oara diferenta intre un somon afumat cumparat si cel facut intr-o afumatoare artizanala…nici nu prea exista comparatii, m-am indragostit de somonul acesta :

 

INGREDIENTE

  • castravete curatat,
  • iaurt gras nature,
  • putina zeama de lamaie,
  • sare, piper alb,
  • marar verde,
  • putina menta si cubuletze de somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de castravete cu somon afumat:

Somonul afumat este extrem de gras asa ca il prefer servit in combinatii legere care sa ii puna in valoare gustul si aroma dar sa ii dea un plus de lejeritate. Reteta care o propun o servim si la restaurant si este foarte apreciata.


Preparare: se mixeaza castravetele curatat cu sare si piper.


Adaugam iaurt gras cam in aceasi cantitate cu castravetele, mixam in continuare si asezonam la final cu marar verde si putina menta si zeama de lamaie . Deasupra se presara cuburi de somon afumat si se serveste cu paine prajita, este o minunatie , va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de castravete cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sylvia 1

17.03.2012, 20:01

Multumesc mult de ganduri si de laude, va imbratisez cu drag !

mena29 1

22.03.2012, 21:41

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:39

ce fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc