Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 12 Iun 2016 | 560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine dn tarate cu seminte
  • 200 grame Mozzarella
  • 8 frunze proaspete de busuioc
  • 1/2 cana de lapte degresat
  • 1/2 cana faina
  • 40 grame Parmezan ras
  • 2 oua
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella):

Se divide mozzarella intre 2 felii de paine si se aseaza cate 4 frunze de busuioc deasupra. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine.


Se amesteca faina cu parmezanul.


Se bat ouale ca pentru omleta.


Se aseaza faina intr-o farfurie cu margini largi, la fel ca si ouale si faina.


Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie.


Se inmoaie sandvisurile in lapte, se transfera in faina si apoi in ou, indepartand excesul.


Se prajesc 3-4 minute pe parte.


Se servesc cu gem rapid de afine (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/clatite-umplute-cu-gem-rapid-de-afine-cu-otet-balsamic-si-busuioc-77113.html)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 09:07

ce bun trebuie sa fie!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:32

Super la micul dejun

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salsa de rosii a la Gino