Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 12 Iun 2016 | 403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine dn tarate cu seminte
  • 200 grame Mozzarella
  • 8 frunze proaspete de busuioc
  • 1/2 cana de lapte degresat
  • 1/2 cana faina
  • 40 grame Parmezan ras
  • 2 oua
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella):

Se divide mozzarella intre 2 felii de paine si se aseaza cate 4 frunze de busuioc deasupra. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine. 

Se amesteca faina cu parmezanul.

Se bat ouale ca pentru omleta.

Se aseaza faina intr-o farfurie cu margini largi, la fel ca si ouale si faina. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie.

Se inmoaie sandvisurile in lapte, se transfera in faina si apoi in ou, indepartand excesul. 

Se prajesc 3-4 minute pe parte. 

Se servesc cu gem rapid de afine (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/clatite-umplute-cu-gem-rapid-de-afine-cu-otet-balsamic-si-busuioc-77113.html)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 09:07

ce bun trebuie sa fie!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:32

Super la micul dejun

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!