Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay

de nilgun in Bucatarasi celebri, 1 Aug 2013 | 3859 vizualizari

 

O reteta un pic modificata

 

INGREDIENTE

  • 550 gr. antricot de vita
  • 500 gr.ciuperci champignon
  • salam de curcan si vita vreo 10-15 felii
  • ulei de masline
  • 3 linguri cimbru, salvie, rozmarin
  • cate o lingurita sare, piper dupa gust
  • mustar- 2 linguri
  • 400 gr. aluat din foietaj- cumparat
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay:

Mai intai am inceput prin a taia ciupercile, apoi le-am bagat in blender sa se toace fin. Le-am pus intrr-o tigaie cu ulei de masline si am calit pana cand a scazut toata apa pe care ciupercile au lasat-o. Peste ciuperci am pus sare, piper, cimbru si salvie.


Carnea am prajit-o putin pe ambele parti, condimentata cu sare, piper si rozmarin. Am lasat-o la racit un pic si am uns-o cu mustar.


Apoi pe masa de lucru am pus o folie alimentara, am asezat feii de salam de curcan , peste am pus pasta de ciuperci, iar peste pasta de ciuperci am pus carnea de vita. Am rulat astfel incat carena sa fie acoperita in toate partile de amestecul de ciuperci si salamul de curcan.


Trebuia dat la rece o ora, eu l-am tinut doar 30 de minute si am scos ruloul de carne.


Din nou pe masa de lucru, am pus putina faina, am pus aluatul, am scos ruloul de carne din folie si l-am pus deasupra aluatului. Am infasurat ruloul in aluat, l-am crestat cu un cutit si l-am uns cu un o batut bine.


Am dat la cuptor pentru aproximativ 30 minute. A iesit fff bun, dar pentru cine prefera mai facuta carnea, se mai lasa vreo 10-15 minute in cuptor.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carnea de vita este fff gustoasa si doar asezonata cu sare si pipe

2

de preferat e sa fie in sange daca stim provenienta ei, daaca nu gatita cat mai bine

3

este mai frageda carnita de vita daca e unsa cu mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

nilgun 1

02.08.2013, 23:48

multumesc pentru aprecieri

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:41

arata minunat

nilgun 1

19.03.2014, 22:18

Multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema catalana by Gordon Ramsay