Mucenici

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mar 2015 | 3060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 litri apa;
  • 500 g zahar;
  • 300 g nuci maruntite;
  • esenta de rom si scortisoara, dupa gust;
  • doua siraguri de covrigi mucenici (200 de bucati).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici:

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul, iar dupa ce clocotesc se adauga nucile, esenta si scortisoara.

Se mai fierb circa 10 minute, dupa care se iau de pe foc, se adauga covrigii si se acopera cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macinici, reteta de mucenici muntenesti si moldovenesti