Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mar 2015 | 2434 vizualizari
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: mucenici muntenesti, retete Dulciuri
Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul, iar dupa ce clocotesc se adauga nucile, esenta si scortisoara.
Se mai fierb circa 10 minute, dupa care se iau de pe foc, se adauga covrigii si se acopera cu un capac.
de Constelatialeu 9
de Panacris 9
de CameliaR 1
de DinDragostePentruGatit 1
Gherca Daniela 1
dantes 1
Buni!
_Alina_ 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de mirela0911 8
de Gherca Daniela 6
de Caty 2
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 13:39
pe 25.01 la 18:17
pe 23.01 la 12:27
pe 22.01 la 13:14
pe 19.01 la 20:48
8 comentarii
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de vasimur 4
11 voturi
6 voturi
1 voturi
UrsanMihaela
Caty
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
Caty 2
2335 puncte
Rocsi 9
1724 puncte
MotanLaOale 8
1345 puncte
Constelatialeu 9
1306 puncte
vasimur 4
1238 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!