Mucenici moldovenesti

de Irina in Prajituri, 16 Mar 2010 | 14641 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

16.03.2010, 22:58

cum te-ai asezat tu asa ''batraneste'' sa faci '' sfinti''nu ai muncit degeaba! imi place la nebunie cand spui :''asta o stiu de la mama''; bravo!

Irina 1

16.03.2010, 23:15

Pai daca m-ar vedea mama s-ar mandri cu mine.
O sun sa se uite pe site sa ma laude si ea!

liana_geicu 1

17.03.2010, 20:15

In ce fel arata! Nu am mancat niciodata mucenici moldovenesti, dar cred ca sunt suuuper buni. O sa incerc si eu sa fac pentru ca mi-ai facut o pofta! (sper sa imi iasa)

Irina 1

17.03.2010, 21:37

Poti sa faci o cantitate mai mica, Liana pentru inceput. Sunt atat de buni!

liana_geicu 1

17.03.2010, 22:12

Am o prietena care de 1 an si ceva locuieste in Suceava si m-a innebunit cu "Sfintisorii" pe care ii mananca acolo, eu nu am de unde sa cumpar (sau cel putin nu stiu unde as putea sa gasesc) asa ca nu am decat sa pun osul la treaba!

Irina 1

17.03.2010, 22:43

Iti vand un pont, Liana: la orice patiserie, pe 9 martie gasesti mucenici moldovenesti. Destul de buni, dar nu ca cei facuti in casa, evident.

elena1988 1

03.02.2011, 09:52

arata foarte bine, pana acuma am facut numai mucenici cu zeama, dar anul asta o sa fac si asa, abia astept sa vina 9 martie mai ales ca este si ziua mea de nastere

Mitinita 1

08.03.2011, 20:14

oi fi eu singura din romania care n-a mancat mucenici niciodata

cismaru_nicoleta 1

08.03.2011, 22:09

Ei asa da....astia sunt mucenicii care i-am mancat pana acum,ani la rand,bineinteles facuti de mama,eu iar nu am timp nici anul asta sa fac...... ...de cei cu zeama eu nu am auzit pana de curand.. ....dar tre sa incerc si asa sa fac intr-o zi...ce daca nu e 9 martie??... ..fac si din astia si din aia zemosi..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sfintisori