Muffin sarat

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 2209 vizualizari

 

Este un aperitiv care se face in Italia.Am reteta de la doamna italianca care e foarte draguta si de treaba.De obicei se face in tavite mici de muffin dar eu l-am facut intr-o tava de chec,ca un aperitiv.(am postat si o fotografie dar telefonul meu nu face poze prea reusite)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml lapte batut
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 lingurite praf de copt(rase)
  • un sfert lingurita sare
  • 1 lingurita oregano sau busuioc
  • piper alb
  • 100 gr cascaval(telemea)ras
  • 1 ceapa mica(rasa pe razatoare)
  • 200 gr mortadella(parizer cubulete)
  • 100 gr masline taiate rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul.


Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.


Se serveste cald dar si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

21.03.2013, 23:52

bun

Andreea Caroline 1

22.07.2013, 18:49

Foarte bun .

deea2686 1

23.07.2013, 13:23

ms...sa stii ca e bun...doar ca a mea s-a lasat un pic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic