Muffin sarat

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 3945 vizualizari

 

Este un aperitiv care se face in Italia.Am reteta de la doamna italianca care e foarte draguta si de treaba.De obicei se face in tavite mici de muffin dar eu l-am facut intr-o tava de chec,ca un aperitiv.(am postat si o fotografie dar telefonul meu nu face poze prea reusite)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml lapte batut
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 lingurite praf de copt(rase)
  • un sfert lingurita sare
  • 1 lingurita oregano sau busuioc
  • piper alb
  • 100 gr cascaval(telemea)ras
  • 1 ceapa mica(rasa pe razatoare)
  • 200 gr mortadella(parizer cubulete)
  • 100 gr masline taiate rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul.

Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Se serveste cald dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj