Muffins ( 12 Briose )

de Andreea Baraboi in Prajituri, 9 Mai 2014 | 865 vizualizari

 

Rasfoind astazi cateva pagini de internet mi-au atras atentia aceste briose si uite asa am dat fuga in bucatarie si m-am pus pe treaba :D si iata Rezultatul !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • un plic zahar vanilat
  • o cana zahar 150 g
  • o lingurita praf de copt
  • 3 patratele de cioclata
  • 75 ml ulei
  • Crema
  • 500 ml lapte
  • jumatate cana faina
  • o esenta de vanilie
  • 15 g margarina
  • jumatate cana zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins ( 12 Briose ):

Intr-un vas am batut spuma zaharul cu cele 3 oua si zaharul vanilat pana devine o crema spumoasa , dupa care adaugam uleiul in fir subtire exact ca la maioneza .


Se adauga faina, praful de copt si continuam sa amestecam pana devine amestecul de consistenta unui chec . La sfarsit rupem patratelele de ciocolata si le adaugam .


Eu am folosit formele de briose de aluminiu deoarece forma mea este de 6 si nu am vrut sa folosesc tava de 2 ori. Am uns tava cu ulei si am presarat faina pentru a fi sigura ca nu se lipeste. Am turnat compozitia


Am dat la cuptor preincalzit si am dat la cuptor pt 30 min,


Intre timp am preparat o crema pe baza de lapte, vanilie ,margarina, zahar si faina .Intr-o tigaita care nu se lipeste am pus laptele cu zaharul si esenta de vanilie si am lasat sa se incalzeasca , cand este destul de incalzit laptele adaugam faina putin cate putin si amestecam cu un tel pana incepe sa devina o crema consistenta. Adaugam cam 15 g de margarina si amestecam, lasam sa se raceasca si apoi ornam briosele cum dorim.


Pe briose am presarat ciocolata rasa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins ( 12 Briose )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (4)

Bunica 1

09.05.2014, 13:42

Ce harnicuta esti!Ne-ai adus bunatati!

gaby_duceag 1

09.05.2014, 14:34

Scrie, te rog, și cantitațile și ingredientele pentru cremă, în căsuța dedicata acestora

Andreea Baraboi 1

09.05.2014, 17:49

Multumesc tuturor, am modificat si am adaugat cantitatile acestora !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose pufoase cu ciocolata, pentru cafea