Muffins cappuccino

de Julie in Prajituri, 3 Sep 2010 | 2046 vizualizari

 

Un desert decadent, numai bun langa o ceasca de cafea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 5 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 100 ml smantana,
  • 100 g unt,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf instant de cappuccino,
  • 1 praf de copt,
  • 1 cana faina.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
  • Pentru crema decor:
  • 200 g frisca lichida,
  • 100 g ciocolata cu crema cappuccino
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cappuccino:

Se mixeaza ouale cu zaharul ,se adauga smantana, untul topit si faina amestecata cu praful de copt,cacaua si praful de cappuccino. Se umplu formele de briose cu aluat si se pun deasupra bucati din ciocolata cu crema de cappuccino.Se coc 15-20 min. in cuptorul deja fierbinte.


Crema:


Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul , se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Se da la rece cel putin 4 ore. Se mixeaza apoi pana isi dubleaza volumul.


Se lasa briosele sa se raceasca si se decoreaza cu crema de cappuccino.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cristinne 1

04.09.2010, 09:59

adorabile! preferatele mele!

Corinuta 1

04.09.2010, 19:28

Julie 1

05.09.2010, 00:07

Multumesc mult tuturor !Va servesc pe toate cu cea mai mare placere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de branza si mure