Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Aceasta reteta am preluat-o de la Xana si am facut-o pentru prima data. Mi-a placut tare mult textura si gustul de ciocolata , bucatile ratacite in cosuletele de muffins. Sunt usor de facut si minunate alaturi de cafea, ceai sau o ciocolata calda.
Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt,sarea si cacaoa
Margarina se topeste si o amestecam cu zaharul si adaugam iaurtul si oul intreg. Amestecam bine si adaugam ingredientele uscate ,omogenizand totul cu grija.
Adaugam ciocolata taiata bucatele mici . Punem in forme de muffins (nu le umplem cu varf, doar 3/4 ) si dam la cuptorul incins la 200 grade pt cca 20 minute. Deasupra in fiecare cosulet de muffin putem pune cateva bucati de ciocolata.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult