Desert biscuiti cu fructe uscate

de Rocsi in Dulciuri, 13 Iul 2018 | 1613 vizualizari

 

Cum prind putina racoare, cum mai coc ceva. De aceasta data am optat pentru niste biscuiti foarte buni, cu fructe uscate, ca sa ii servesc cand am chef de rontait ceva. Ii pastrati intr-o cutie metalica cu capac si va ajung pentru circa o saptamana.

 

INGREDIENTE

  • 220 gr unt
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 6 linguri sirop de gutui
  • 100 gr fructe uscate (merisoare, stafide, goji)
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250-300 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 lingurite vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu fructe uscate:

Untul la temperatura camerei il mixati cu uleiul de cocos si ouale. Adaugati zaharul pudra si amestecati. Incorporati fulgii de ovaz, praful de copt, vanilia si sarea.


Cerneti faina, o puneti treptat peste compozitia de mai sus, apoi puneti si nuca de cocos. Trebuie sa va iasa un aluat usor lipicios. La final incorporati fructele uscate cu o paleta. Acoperiti aluatul, il dati la frigider 30 de minute.


Tapetati cu hartie de copt o tava. Scoateti aluatul de la rece, luati cate o lingurita din compozitie. Formati cate o bila pe care o aplatizati. Asezati biscuitii in tava, cu distanta intre ei.


Ii introduceti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pana devin usor aurii. Cam 12-14 minute dureaza pana se coc. Procedati astfel pana terminati tot aluatul. Ii scoateti din cuptor cand sunt gata si ii lasati sa se raceasca. Ii pastrati intr-o cutie metalica cu capac.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.07.2018, 20:39

Miki, ma bucur ca iti plac! Pai daca nu ai sirop, poti pune putina miere, zahar, indulcitor, dupa gust!

lucy2002 1

01.02.2020, 10:19

Foarte buni!

Rocsi 1

01.02.2020, 20:37

Multumesc, Lucy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort ,,24,,