Muffins cu cacao si branza

de Rocsi in Prajituri, 24 Sep 2013 | 1981 vizualizari

 

O reteta foarte buna de briose este acesta. Ies pufoase, umede, au si branzica numai bune sa le savuram...

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 65 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 160 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • Pentru umplutura de branza:
  • 200 gr branza de vaci
  • 4 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu cacao si branza:

Blatul:


Separam ouale, mixam albusurile spuma cu 2 linguri de zahar. Galbenusurile le batem impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Peste galbenusuri punem uleiul, laptele, praful de copt, esenta si apoi cacaoa trecuta prin sita amestecand dupa fiecare ingredient. La final incoporam faina treptat. Peste aceasta compozitie punem albusurile spuma si le amestecam usor cu o paleta.


Umplutura de branza:


Intr-un bol punem toate ingredientele pentru umplutura si le amestecam pana sunt bine incorporate.


Pregatim niste forme pentru briosa din silicon ( sau o tava de briose in care puneti hartiute) si le umplem pe 3/4 cu compozitia de cacao. In mijlocul lor punem cate o lingurita de branza, apoi le introducem in cuptorul incins.


Temperatura trebuie sa fie una potrivita si le lasam acolo 35 de minute (facem testul cu scobitoarea).


Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca. Pot si servite simple sau pudrate cu zahar. Din aceasta compozitie mi-au iesit 14 briose.


Sursa de inspiratie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cacao si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

Rocsi 1

04.11.2013, 10:50

Krysty

sebirizescu 1

28.11.2013, 23:03

Rocsi 1

29.11.2013, 11:41

Sebi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun