Muffins cu cascaval, ardei gras si miez de lapte

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 2216 vizualizari

 

Demultisor n-am mai facut niste muffins aperitiv, asa ca m-am decis instantaneu zilele astea sa prestez o tavita de muffins pentru amatorii din casa.

 

INGREDIENTE

  • pentru 16 muffins
  • 300 ml lapte fierbinte
  • 80 g faina de porumb
  • 300 g faina de grau
  • 2 oua mici
  • 185 g branza proaspata (din iaurt)
  • 180 g cascaval
  • 110 g ardei gras taiate cubulete
  • 30 ml ulei
  • 1 lgt sare
  • 2 lgt condiment pizza (contine doar ierburi)
  • 1 varf de lgt piper
  • 5 g praf de copt
  • Decor:
  • branzica calcica - miez de lapte (125g)
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu cascaval, ardei gras si miez de lapte:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.


2. Faina de porumb o mai macinam odata cu rasnita de cafea (daca va place mai mare, o puteti lasa asa).


3. Amestecam faina de porumb cu laptele fierbinte si lasam sa se racoreasca putin inainte de a trece la pasul urmator.


4. Incorporam faina de grau amestecata cu praful de copt. Punem totodata, condimentul de pizza, piperul si sarea.


5. Punem ouale, branza si pasam totul cu ajutorul unui mixer vertical.


6. Inglobam cascavalul razuit si ardeiul gras cu ajutorul unei linguri.


7. Punem compozitia in forme de briose unse cu unt/ulei si introducem in cuptor pentru 30 min.


8. Dupa ce scoatem din cuptor punem deasupra miezul de lapte si ceapa taiata.

 

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga masline, sunca sau orice altceva aveti la indemana si credeti ca s-ar potrivi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cascaval, ardei gras si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

19.03.2013, 12:24

Asa e Buni! Multumesc!

babi5 1

20.12.2013, 18:28

RuxyRux 1

20.12.2013, 18:29

Excelente!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Bulete de urda