Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am primit comanda sa fac niste muffins ciocolatoase dar nu foarte cremoase care sa stea cateva zile. Am gasit reteta Cuienei banatene si am hotarat sa le incerc. A iesit exact ce am vrut: niste briose cu muuulta ciocolata neagra .
- Am pus pe bain marie sa se topeasca ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul. Am lasat la aburi pana s-a format o crema. Am amestecat cu mixerul la viteza mare ca sa se raceasca .
- Amestecam faina cu praful de copt , sarea si zaharul si aduagam deodata la ciocolata , mixand totul bine. Apoi adaugam cate un ou pe rand., omogenizand bine.
- Am pus in forme de briose aproape pline ( nu uitati ca , avand praf de copt acestea vor creste putin).
Dam la cuptorul incins pt 13 minute. In mod normal eu prefer acest tip de moelleux cremoase , sa curga ciocolata din ele, dar scopul acestor briose a fost sa fie mai uscate. deci am lasat in jur de 12-13 minute (nu mai mult) la cuptor.
Scoatem si servim cand sunt mai reci.
1
Daca le vreti cremoase lasati doar 9 -10 minute
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult