Muffins de post

de Anamaria7 in Prajituri, 28 Noi 2010 | 6441 vizualizari

 

O seara de Remi si Monopoly cere si ceva dulce :) si daca e post, de ce sa ne limitam la obisnuitele retete? Uite ce poate iesi fara lapte, fara oua, fara smantana, fara ... :))

 

INGREDIENTE

  • 2c faina
  • 2lgt praf de copt
  • 1/4 lgt sare
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt nucsoara
  • 3/4c zahar
  • 1 lgt miere
  • 1/2c ulei
  • 1c suc de struguri (eu am folosit must)
  • 1/2c lapte de soia
  • 1c prune uscate maruntite
  • ciocolata neagra rasa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins de post:

Cuptorul se incalzeste la 180C. Tava de muffins se pregateste cu hartii speciale pentru briose sau se unge cu ulei si faina.


Zaharul se amesteca bine cu mierea, apoi se adauga toate lichidele (ulei, suc de struguri, lapte de soia). Faina amestecata in prealabil cu praful de copt, sarea, scortisoara si nucsoara se adauga la final mixand pe viteza mica, doar pana cand s-a combinat, nu mixati prea mult.


Prunele uscate se incorporeaza amestecand cu lingura.


Fiecare forma se umple (3/4), apoi se presara ciocolata rasa.


Tava se tine la cuptor pana cand briosele rumenite trec testul scobitorii.

 

TIPS-URI

1

Trebuie tinute in recipiente etansate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Anamaria7 1

28.11.2010, 21:55

Ina, am inteles, sa traiti! sa zboare muffinu pana la tine

mena29 1

29.11.2010, 00:01

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise