Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte

de diaconta in Dulciuri, 20 Apr 2013 | 5046 vizualizari

 

Miezul de lapte este destul de uşor combinat fie că e vorba de desert,gustare ori aperitiv.Mai ales acum când sunt atâtea legume proaspete.Bineînţeles că prima idee mi-a venit în ce priveşte desertul.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri faina
  • 1 lingura migdale macinate
  • 2 linguri cacao amaruie de calitate
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri iaurt sau lapte
  • 1 ou
  • Un praf de sare
  • vanilie
  • O lingurita praf de copt
  • O lingura ciocolata razuita
  • Pentru spuma:
  • 150 gr Miez de lapte Delaco
  • O lingura iaurt
  • O lingura zahar
  • Zmeura si tablete de ciocolata cu menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte:

Am amestecat faina,sarea,praful de copt si cacaoa.

Separat am amestecat oul,zaharul,uleiul si iaurtul.

Am pus apoi ingredientele uscate peste amestecul de ou si iaurt.

Am adaugat vanilia si ciocolata razuita.

Am împartit compozitia în doua cesti si un vas de sticla.Trebuie umplute doar de jumatate pentru ca vor creste destul de mult.

Am pus cestile si vasul în cuptorul cu microunde 2 minute la 800 W sau 3 minute la 700 W.

Puteti sa opriti la 2 minute si sa vedeti daca e suficient,daca nu mai lasati un minut.

Compozitia poate sa ramâna si mai moale.

Miezul de lapte l-am sfarâmat cu furculita,l-am amestecat cu zahar si putin iaurt apoi l-am pus deasupra checuletelor.

Am mai pus zmeura si tablete de ciocolata cu menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de ciocolata