RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 6629 vizualizari

 

Usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g capsuni
  • 200 g branza fina de vaci
  • rulouri
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI:

Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci.

Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider aproximativ 3 ore.
PS. Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

07.12.2009, 18:59

hmm, de cand nu am mai mancat rulouri..din copilarie, dar umplute cu crema de vanilie

elena1988 1

02.02.2011, 17:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort festiv