Apoi corect e asa?Eu ma muncesc la cate-o reteta de tort si abia am cateva comentarii si vine Padre cu bautura si-i trebuie coli suplimentare pentru comentarii, ca si lui Costel )))
Ela, cine trece în linişte pe pagina mea, greşeşte, e păcat să te abţii de la comentarii, e ca şi cum ai dori să bei o gură de murată şi nu faci decât să-i simţi mirosul, adică în loc să scapi de obsesie, o alimentezi. )) Sincer, a fost/este bună.
Die, după cum vezi, nu mai e nici la mine ca-n vremurile bune, deh, atunci săream de sută, acum mai uşurel, ca de criză. )
Adică tu vrei să zici că eu n-am muncit la reţeta asta? Hmm, trei săptămâni am meşterit la ea, că mă mir de unde am avut atâta răbdare. )
Die, nicidecum, nu de ramolire e vorba, că suntem pe val, tu că găteşti bine, iar asta se vede prin locul pe care-l ai pe site, iar eu pentru că vorbesc mult, iar aprecierea se vede, scad mereu în poziţionarea de pe-aci, deh, un echilibru trebuie să fie undeva. ))
Eu mă simt în formă să ştii, dar nu de gătit, de vorbit.
Aha, deci se unge in prealabil cu sunca si branza. Bravos, cu siguranta e buna murata, la cat a fost pazita, descantata si ce ziceai ca i-ai mai facut...
Julie, eram sigur că o să mă înţelegi. Cum o da frigul mai tare, ba chiar şi-o zăpadă, cum îţi place ţie, scot murata şi slana, eventual şi pâinea de casă. Mergi pe mâna mea, sunt priceput la diete. ))
Da, foarte priceput la diete! Si acum ma mai chinui sa slabesc dupa cura de papanasi recomandata de tine! Deci da, efectul ei e garantat si dureaza in timp!
Julie, ceva se întâmplă la voi de nu vă iese dieta ca mie. În definitif ce mare lucru e într-un papanş, oarece cocă prăjită, smântână şi dulceaţă, nu văd de unde atâtea calorii, serios.
Corina, dar ce ţară europeană e aia fără ţuică, ha? Am şi mâncat mure, desigur, dar cum mi-au prisosit, am zis să fac ceva bărbătesc, că uite, pentru doamne-s destule pe site gătite. )