Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prima data se taie varza julien,se freaca cu sare mare,se stoarce si se lasa asa 2-3 ore.
Intre timp se scoate cotorul ardeilor si se spala.
Se umple ardeii cu varza(dupa ce a stat varza)se indeasa bine varza in ei.
Se curata hreanul si se taie pe lungime.
Pe fundul borcanului se pune:marar,cimbru,frunze de telina,3 frunze de visin si 3-4 bucati de hrean (la borcan mare).
Se pun ardeii in picioare,iar deasupra se mai pun 2 bucati de hrean.
Se pune apa la fiert,cu 2 linguri de sare mare,boabe de mustar si boabe de piper,dupa ce a fiert se lasa la racit (dar nu de tot) si se pune peste ardei.
Se lasa la loc racoros 2-3 saptamani la murat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult