Muraturi asortate pentru iarna

de marinicayou10 in Muraturi, 2 Sep 2012 | 12656 vizualizari

 

Daca nu ati pus muraturi,cred ca e timpul :) piata e plina de gogosari,castraveti,gogonele si tot ce aveti nevoie

 

INGREDIENTE

  • 8 l apa
  • 1,5 l otet
  • 11 linguri de sare mare pentru muraturi
  • 22 linguri de zahar
  • un plic boabe de piper
  • un plic boabe de mustar
  • un plic foi de dafin
  • 5 kg de gogosari
  • 5 kg de castraveti
  • 2 conopide
  • 5-6 morcovi
  • 1 kg de gogonele
  • 2 teline cu frunze
  • 1capatana de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate pentru iarna:

In primul rand curatam toate legumele si le spalam.Apoi le asezam in borcane dupa preferinta,nixte sau separate fiecare...eu am facut si mixte si separate.Asa dupa ce le-am aszat pe toate cu telina si toate cele...punem apa intr-o oala de 10 litri cel putin,adaugam otetul,sarea,zaharul,boabele de piper,de mustar si foile de dafin si lasam pe foc pana da in clocot.Oprim focul si punem compozitia peste muraturi.Inchidem capacul cat sunt fierbinti ca sa se inchida bine.Daca nu aveti capace le inchideti cu folie si legate bine.Le depozitati in camara la loc racoros.

Pofta buna, ca eu nu mai pot de pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza, in saramura