Musaca altfel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2012 | 5269 vizualizari

 

Sursa de inspiratie : Bucataresele vesele,doar ca acolo se numeste "Piept de pui in straturi de legume".Eu nu am pus piept de pui,am pus pulpa de pui si nu am stiut cum sa o denumesc altfel.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi fierti in coaja
  • 2 pulpe de pui intregi fripte la cuptor
  • 3 ardei Kapia copti(de la borcan)
  • 200 g smantana 12 % grasime
  • 4 oua
  • 200 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • 200 g spanac(din congelator)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca altfel:

Se unge o tava 20x30 cu ulei.Cartofii se curata si se taie rondele.Se pune un strat pe fundul tavii.Se presara cu sare si piper

Din smantana,oua si 150 g cascaval se face un sos.1/2 din sos se pune peste primul strat de cartofi.

Se pun apoi ardeii copti taiati fasii.Al treilea strat este carnea de pui taiata cubulete.Urmeaza spanacul,dezghetat si scurs de apa. Peste spanac presaram sare si piper si 50 g cascaval ras.

Apoi am pus inca un strat de rondele de cartofi si am turnat si restul de sos.

Am dat la cuptor pana s-a rumenit usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi